Boekenplank

14 oktober 2010

Proefje met de boekenplank van Shelfari. Werkte niet op Hyves, waar ik een ‘Lees dit!’ rubriekje wilde maken op de 8-12 hyve. Ondanks herhaaldelijk posten op het Shelfari/Amazon forum helaas geen reacties op het uitblijven van ondersteuning op de lege flash-widget. Zelf ingevoerde bookcovers bleven onzichtbaar. Hier in WordPress werkt het prima. Andere sites heb ik nog niet echt uitgeprobeerd. Librarything is in het Nederlands te gebruiken en heeft ook een boekenplankwidget. Dizzy is een Nederlandstalige leesclub, daar kan je een top-tien tonen; is minder bruikbaar door de hoeveelheid reclame. Denk dat het Librarything gaat worden. Later meer.

Hieronder de widget (soms traag):

Shelfari: Book reviews on your book blog

23/6/2011 Librarything-proefje

Print Friendly, PDF & Email

Sprenger Media Educatie / Maarten Sprenger - Wordpressdesign
Bombax Theme designed by itx