Vier nieuwe landkaarten bij De Wereld van Bovenaf. Gemaakt op de basisscholen De Kraal, Het Gouden Ei en De Waaier, voor st. Kunsteducatie de Rode loper op school. Alle landkaarten en pico-boekjes met verhalen, wapenschilden en andere onderdelen van de lessenserie zoals mini-landjes zijn te zien via Good Old Netvibes, waar ik jaren geleden deze presentatie van de landkaarten startte: netvibes.com/dewereldvanbovenaf

Naast de huidige series met vier of zes lessen ga ik volgend schooljaar (2013-14) langere series ontwikkelen waarin ‘Slim Zoeken op internet‘ en de actualiteit een belangrijke rol gaan spelen. Langzaam verandert Sprenger Onderwijs zo in een nieuw compleet project, met kunst, verhalen en ‘informatievaardigheden’.

Your browser doesn’t support JavaScript or you have disabled JavaScript.

 
waaier-landkaart600
 


 

goudnei5-600
______________________________________________________________________________________

Print Friendly, PDF & Email

Previous Post
«
Sprenger Media Educatie / Maarten Sprenger - Wordpressdesign
Bombax Theme designed by itx