Het boek van m’n tuin is af! Vier seizoenen Tuin in de stad, 282 pagina’s full color. Een kleine anderhalf jaar (ruim 500 x) heb ik elke dag een foto gepost op Blipfoto. Zo leerde ik de bomen en planten kennen die gewild en spontaan op mijn kleine dertig vierkante meter tuin groeien. Minstens honderd soorten telde ik, van Akelei tot Winteraconiet. En hoe meer ik me verdiepte in de planten, hoe kleiner de beestjes werden die ik te zien kreeg. Spuugbeestjes, motluizen, bloedluis en stinkende kortschildkevers. Een compleet andere dimensie. De grond zit vol gaten. De gaten zitten vol dieren. Dat zijn er miljoenen.

“Meet the inhabitants and passengers of my small garden on Java island – in the centre of Amsterdam. About one hundred different plants, trees and some small animals. Photographed during four seasons. Completed with peculiar boats and buildings from nearby. Or shot on trips.
”

citygarden513topshot
.
______________________________________________________________________________________

Print Friendly, PDF & Email

Sprenger Media Educatie / Maarten Sprenger - Wordpressdesign
Bombax Theme designed by itx